Steeperz – En personlig MMA-sida

MMA har tidigare varit en sport som många sett ner på, men under senare år har den börjat bli mer populär även i Sverige. Detta då allt fler personer har insett att sporten är så mycket mer än bara “meningslöst våld”, som kritiker uttryckt. Sporten kräver teknik, strategi, målmedvetenhet och en vilja som är större än vad de allra flesta människor klarar att uppbåda.

I takt med att vi även haft svenska aktörer som brutit sig in i sporten har dess popularitet naturligtvis stigit. Denna hemsida ämnar att beskriva MMA ur ett personligt perspektiv. MMA är en sport som inte bara berör de många proffsen, utan även en sport som har bidragit till en stor rörelse bland motionärer och amatörer. Sporten är en utmärkt träningsmetod, och ett sätt att få större kontroll över sin egen kropp, samt fysiska och mentala hälsa.

Ur ett personligt perspektiv kommer vi att på denna blogg beskriva vår egen relation till MMA ur flera perspektiv. Först och främst är vi glada amatörer som beskriver vår resa inom sporten. Vi kommer att beskriva hur man kombinerar ett “vanligt” liv med att utöva MMA aktivt. Samtidigt har vi en enorm passion för sporten MMA, och vi kommer att regelbundet analysera sporten ur vårt alldeles egna perspektiv.

Är du redan intresserad av MMA, eller håller du på att lära dig vad det hela handla om? Är du en aktiv utövare, eller följer du kanske sporten för dess unika underhållningsvärde? Oavsett vad det kan handla om så är du varmt välkommen till steeperz, en blogg som kommer göra allt för att bejaka ditt MMA-intresse.

Vi hoppas att du vill följa inte bara sportens resa, utan även vår personliga resa, när vi tillsammans med andra passionerade MMA-fans arbetar för att göra sporten än mer accepterad i Sverige, med vår egen tvist.